Odotettavissa myrskytuulta – SDP:llä ärhäkämpi ote kotimaan politiikkaan

Eduskuntavaalit

 

Kenen puolella SDP oikein on? Arvojen perään ovat kyselleet monet äänestäjät. Kurssia on korjattu ja uskon, että muutos tulee näkymään muun muassa suurempana huomiona kotimaan asioihin.

Hallitustyössä onnistumisia

SDP on kantanut vastuuta porvarivetoisessa hallituksessa. Tehtävä ei ole ollut helppo, mutta jälkiviisauden imelyyteen ei ole syytä alentua. Herrojen kanssa marjamehtään lähtemisestä on kuitenkin otettava opiksi nöyrin mielin. Isoja onnistumisiakin SDP hallitustyöstään kirjaa. Vanhuspalvelulaki, nuorisotakuu, kannustinloukkojen purkaminen, yhdenvertaisuuslaki, oikeudenmukaisempi verotus sekä panostukset harmaan talouden torjuntaan ovat pitkälti puolueen käsialaa. Sotea uudistetaan ja koulutusjärjestelmää kehitetään.

Eduskunta 2015 –

Työn, tasa-arvon ja turvallisuuden edistäminen ovat SDP:n keskeisiä tavoitteita seuraavien vuosien aikana. Tavoitteena on palauttaa kansalaisten usko reilun pelin politiikkaan, joka kaihtaa luokkayhteiskuntaan palaamista, kohtelee oikeudenmukaisesti ja kunnioittavasti jokaista, luo työtä, kasvua ja vahvistaa hyvinvointia sekä toimii takeena turvallisuudelle. Asioita, joissa SDP on omimmillaan.